FÖRETAGSMÅL 2021

Känner mig hoppfull på 2021. Jag har lärt mig så otroligt mycket under året som precis har passerat genom utmaningar, tester och analys och det tar jag med mig in i det här året när jag skriver ner mina nya företagsmål och planering för året.

FÖRETAGSMÅL 2021

– Ska ha nått mitt bestämda försäljningsmål 31a december 2021. Jag sätter alltid upp ett försäljningsmål varje år, dels för att ha något att jobba mot och dels för att lägga en ribba på vad jag vill uppnå med min utveckling. Under 2020 mer än dubblade vi årsförsäljningen och det, det är så JÄVLA coolt. I år jobbar vi för att öka den totala försäljningen med drygt 10% gentemot året som gått, det känns som ett rimligt mål att kämpa mot.

– Höja min egen lön, för jag är värd det. Det är en frihet när man inser att bolaget går runt och att det räcker över till sin egen lilla lön också. Jag låter den variera lite utifrån försäljningssäsongen men har som mål att höja den.

– Hitta två-tre nya stjärnor till sommarbutiken i Ljugarn. Att hitta rätt personal är SÅ svårt. Jag har analyserat första sommaren med personal och hur det gick och inför nästa år tagit fram ännu mer specifika krav på vad jag vill ha av den jag anställer. Det ska få ta tid att hitta just rätt person för anställningen.

– Skapa minst TRE egendesignade produkter. Vill ha mer eget, för att butiken ska bli än mer unik och därför har jag kommit fram och designat några produkter som jag/vi själva ska producera.

– Ta fram nya färger i min färgkollektion. Hoppas få göra det redan nu inom närmaste månaderna (har liksom färgerna i huvudet klara) och att jag sedan kan hitta några olika möbler att måla upp dem i.

– Bli lite mer strukturerad. Jag är i grund och botten väldigt strukturerad, planerande och rutinmässig, gör saker och måsten jämt i en ordningsam följd, MEN ordningen på lagret har varit lite för mycket kaos/ostädat och lite för lite prioriterad på min agenda. Nu när det har rensats igenom och inventerats färdigt så ska jag försöka se till att ha en städ/rensardag i månaden så det håller sig så.

22 Replies to “FÖRETAGSMÅL 2021”

  • Tack fina du!! Jag hoppas det, och jaaa det här året ska bli en sån revansch på allt! 😍

 • Åh jag hade älskat att jobba i din butik <3 Alltid lika roligt att få ta del av dina drömmar och mål. Och ja du förtjänar verkligen att få ta ut en högre lön så som du jobbar och sliter. Imponeras alltid av ditt otroliga driv och beundrar din ödmjukhet. Du är fantastisk Johanna. Även om vi inte pratar varje dag så ska du veta att du är en person som har en väldigt speciell plats i mitt hjärta. Om Covid-19 lugnar ner sig i år så hoppas jag få möjlighet att resa till din vackra ö och besöka din butik och naturligtvis få träffa dig!

  • Åh ja vilken dröm det hade varit att få ha dig där <3 Tack snälla och tack för att du tar dig tid att läsa och glädjas med mina framgångar jämt! Är så glad att du tycker det fina du, och jag kan bara instämma!! Hoppas så att det lugnar ner sig så att du kan komma hit och jag kan få visa dig min butik såklart och verkligen få träffa dig!!

 • Ohh synd jag ej bor på Gotland, hade gärna börjat jobba hos dig. Samt roligt att det går så bra, att du både kan höja lön och anställa en person =D

  • Ja vad synd! Det är verkligen kul och ja, jag anställer då bara inför sommaren, men det är iaf något! 😀

 • Jag skulle så gärna vilja komma och besöka din butik, får se om det går att göra i framtiden, du verkar ha mycket fint. 😊 Det är alltid bra att sätta upp mål och dina verka vara genomtänkta och bra 😁

 • Du delar med dig av många inspirerande mål – lycka till med dessa!
  Så kul att få se att du har egendesignad papperspåse till dina kunder. 🙂

  Svar: Tack för dina varma ord. <3

  Trevlig helg!
  Kram

 • […] Ekonomimål och pengaprat? Kommer ni ihåg vad jag skrev som första punkt i inlägget om ”Företagsmål 2021”? Att målet var att öka årsförsäljningen med minst 10%. Det var där och då både realistiskt […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *