LOVE TAG

Vad heter ni? Patrik (Patteman) & Johanna
Hur träffades ni? På gymnasiet, när jag gick i första ring och han i tredje. Han var den där som hördes mest i matsalen bland alla elkillar och jag kunde inte sluta stirra på honom eftersom jag tyckte han var såå snygg.
Är ni förlovade? Nej. Åtta år som par and still going strong utan ring. Har dessutom så många regler kring när man INTE ska fria så han kommer aldrig våga göra det stackarn!
Uppskattar han att du bloggar om honom? Ja, men han gillar också att vara lite hemlig vilket jag har all respekt för.
Hur länge kände ni varandra innan ni blev tillsammans? 3,5 år, så vi har känt varandra hela våra vuxna liv.
Vad tyckte ni om varandra första gången ni träffades? Kändes som om jag hade känt honom sen jag tog mina första steg, att jag kunde se igenom hans tuffa yta och som om han verkligen såg mig. Aldrig upplevt det med någon annan.

Bor ni ihop? Ja och det har vi snart gjort i åtta år eftersom jag flyttade in ungefär ganska direkt.
Har ni barn? Nej, vi har inga kiddos.
Har båda körkort? Yes det har vi, men den ena kör som en kärring och den andra ska snart avancera till BE-kort. Ni får gissa vem av oss som gör vad.
Vad gjorde han senast som fick dig att skratta? Drog ett av alla sina jäkla skämt som den komikern han är.
När träffades ni sist? Alldeles nyss när jag kom hem från butiken.
Vad har han för parfym? Just nu Calvin Klein och det kan hända att han kanske ska få en till i julklapp.
Vad är erat bästa minne? Tror att vi är rörande överens om att det är Vietnamresan (vår allra första resa tillsammans), när han gav sin hemnyckel till mig i julklapp vår första jul ihop (dvs efter tre veckor ihop och sen dess har han inte blivit av med mig) och så Patriks 30-årsöverraskning på Djupvik Resort tidigare i år.
Har ni många minnen ihop? Det har vi verkligen. Genom vått och torrt, alltid vi, tacksam för så mycket fint vi fått vara med om såhär långt på vår resa.

Har ni varit utomlands tillsammans? Vi har varit i USA, Vietnam, Thailand, Marocko, Grekland och Polen hitintills. Drömmer om fler resor, vi älskar att se nya länder och platser.
När träffades ni första gången? Första gången vi bestämde träff var den 23e april 2010, en kaffedejt i skolans matsal. Jag var 16 år då.
Brukar ni säga att ni älskar varandra? Självklart, det är viktigt att säga högt emellanåt tycker jag.
Har ni skrattat tills ni gråtit? Patrik är ju inte den som gråter, men någon glädjetår har han nog allt fällt. Jag gråter istället jämt, när jag skrattar, är glad, ledsen, arg och allt däremellan!
Vad ska man inte säga till honom på morgonen? Att han måste gå upp ur sängen, han blir så satans sur då. Helst ska man inte prata med honom innan 09 på morgonen, när han fått i sig sin andra morgonkaffe och man ska absolut inte ta något personligt från hans mun före dess, haha!
Vad ska ni göra i sommar? Det känns så långt bort, men vi ska försöka lösa så jag får ha min första riktiga sommarsemester! Åtminstone tre dagar eller två, någon vecka då och då.

Vilka stjärntecken är ni? Oxe och jungfru, typiska sådana dessutom.
Vem fyller först på året? Patteman minsann, han fyller år i maj och jag i september.
Vem är längst? Har inte så mycket och komma med direkt eftersom jag bara är 162,5 cm, så Patrik är absolut längst och det med ett helt huvud.
Blev du kär vid första ögonkastet? Det vill jag verkligen påstå. Sen att jag försökte förneka det gång på gång märkte han direkt, han såg igenom mig.
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Lagar mat, ser serier eller jobbar på varsitt håll.
Stöttar han dig i det du gör? Alltid, alltid, alltid. Han tror på mig och allt jag tar mig för, han är verkligen den trygga punkten i mina beslut.
Hur länge har ni varit tillsammans? I 7 år, 11 månader och 5 dagar, men vem räknar. Vi firar vår 8-årsdag alldeles snart!

Kommer ni vara tillsammans om 10 år? Det är det som är tanken, för vi älskar varandra och vill leva ihop.
Vad är det bästa med honom? Klyschigt nog ALLT. Hela Patrik är genomgo, hans skratt, hans snygghet, hans omfamningar, hans omtanke, hans kärlek, hans humor, hans trygghet och han kan laga mat.
Hur gammal är han? Han blev 30 i år (halvvägs till 60, men det får man inte säga högt i närheten av honom, haha!).
Kommer du ihåg er första kyss? Klart jag gör, det var i korridorlängan där El-killarna höll till (som jag som teknikare var tvungen att passera för att komma till matsalen).
Vem sa ”Jag älskar dig” först? Patrik! Och min reaktion var att sätta mig upp och skrika ”vad fan sa du?!”, för jag vart så förvånad.
Hur ser er 5års-plan ut? Vi har ju uppfyllt så mycket sen sist jag gjorde denna lista (var över sex år sen ungefär?), jag har startat företag och lämnat hemska jobbförhållanden bakom mig, vi har flyttat till större och dessutom in till Visby, Patrik har bytt jobb, vi har mist några och vunnit andra. Så skulle säga att vår plan är: Må bra, kanske hitta platsen där vi vill bo på riktigt, fortsätta leva och göra verklighet av våra drömmar.

2 Replies to “LOVE TAG”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *