TANKAR I NOVEMBER

November och halva månaden har redan passerat. Det känns så mäktigt, denna höst försvann innan jag ens hann komma ner i varv efter sommaren och nu är det redan julsäsong, det fanns knappt något mellanrum däremellan. På ett sätt är det fantastiskt, och så läskigt, jag är lite överväldigad och nervös över att detta rekordår snart är slut, för vad händer sen? Kommer det flera av dessa år? Når jag någonsin dessa nivåer igen? Hur ser konsumtionsförändringarna ut när alltmer blir normalt? En av företagarens många funderingar… Men mitt i frågorna så vågar jag ändå vara hoppfull och sätta upp mål, både stora och små, och önskningar om vilka förändringar som JAG önskar mig av mig själv som chef inför nästa år.

Men på privat plan så är det så mysigt att julen nu står inför dörren, det är min absoluta favorittid. Första julklapparna är redan inhandlade och jag ska försöka beställa/införskaffa resten de närmaste dagarna för att slippa stressen längre fram. Hur tänker ni kring julklappar, är ni ute i tid eller skjuter ni gärna upp det?

6 Replies to “TANKAR I NOVEMBER”

  • Jag älskar att få ta del av dina tankar kring företaget och livet. Du är så klok Johanna trots att du är så ung <3 Men du ska se att det kommer gå super för dig. En mer driven person finns inte!

    • Vad du är gullig Nathaline! Blir så glad att du tycker det och hoppas att du har rätt om framtiden!<3

  • Ja helt galet, känns som att det nyss var sommar och nu är det typ jul?! Haha!
    Jag gillar att vara ute i god tid med julklapparna, kommer passa på nu under black week och försöka inhandla det mesta <3

    • Ja hösten bara försvann verkligen, haha! Vad skönt, jag var också klar så pass tidigt i år och det känns så bra. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *