TANKAR I NOVEMBER

November och halva månaden har redan passerat. Det känns så mäktigt, denna höst försvann innan jag ens hann komma ner i varv efter sommaren och nu är det redan julsäsong, det fanns knappt något mellanrum däremellan. På ett sätt är det fantastiskt, och så läskigt, jag är lite överväldigad och nervös över att detta rekordår snart är slut, för vad händer sen? Kommer det flera av dessa år? Når jag någonsin dessa nivåer igen? Hur ser konsumtionsförändringarna ut när alltmer blir normalt? En av företagarens många funderingar… Men mitt i frågorna så vågar jag ändå vara hoppfull och sätta upp mål, både stora och små, och önskningar om vilka förändringar som JAG önskar mig av mig själv som chef inför nästa år.

Men på privat plan så är det så mysigt att julen nu står inför dörren, det är min absoluta favorittid. Första julklapparna är redan inhandlade och jag ska försöka beställa/införskaffa resten de närmaste dagarna för att slippa stressen längre fram. Hur tänker ni kring julklappar, är ni ute i tid eller skjuter ni gärna upp det?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *