SNAPSHOTS FROM WEEK 38

Den här nya veckan vaknar jag upp med ytterligare en dos av tacksamhetskänslor, men också stolthet. Jag är så jävla stolt över mig själv. Det bottnar egentligen inte i något särskilt, men de senaste dagarna (efter lite vanligt företags-problematik kring copycats och det där med att känna att man ständigt blir bestulen på sitt verk, arbete och idéer) har jag verkligen tänkt på hur tacksam jag är för att ha haft en uppväxt där jag själv fått lära mig att ta ansvar för att nå mina egna mål och att KÄMPA själv för det jag vill. Tack för att mina föräldrar var ”hårdare” än andras och inte gav mig allt jag pekade på, tack för att de sa att jag fixar det och lät ansvaret ligga hos mig när det kom till satsningar, vilja och jakt på motivation och tack för att jag funnit min enorma drivkraft i mig själv, för att våga kämpa även i motvind ibland. För helt ärligt, det är mitt bästa verktyg i företagsvärlden och det gör att det inte finns något stopp på det jag vill utveckla, drömma om och skapa i framtiden, även om jag behöver ducka ibland och förena mig med den där klicken som jämt måste ”ta efter”, andras idéer för att de själva inte har fantasi/kreativitet nog att lyckas bära upp sitt egna varumärke. Därför är jag tacksam och stolt, att jag inte måste vara en av dem. Skön tanke.

Om vi ser tillbaka på veckan i sin helhet så var den väldigt härlig. Jag har jobbat 4 pass på Transportstyrelsen även denna vecka, hunnit med vecko-powerwalken med Emmie samt en fotopromenad genom innerstan, vi har haft vänner på tacotisdag här hemma, jag har packat upp massa nytt i butiken och hunnit halvvägs med ytterligare ett skåp som ska levereras till kund i månadsskiftet. Haft världens träningsvärk (man får det av att snickra då man använder muskler man inte trodde man hade), fikat med mamma, haft farmor&farfar på ett glassbesök ute på butikens trapp i höstsolen, spikat årets sista leveranser (och tydligen ökat lager och budget något så kopiöst, hehe), pratat med Beatrice i telefon och jobbat tre dagar i butiken och flera kvällar med planering, webshop-uppdatering och nyheter. Slagit in julkalendrar för fulla muggar, över hälften är liksom redan förbeställda och det känns fantastiskt kul! I torsdagskväll lanserades även reklamfilmen från butiken och den blev riktigt bra, fått väldigt mycket beröm och uppmärksamhet utifrån den och det glädjer mig. Tagit ljuvliga powerwalks-rundor och försökt sova ut åtminstone en morgon (vaknade 06.30, helt i sin ordning). Nu är jag så taggad på att få hugga tag i nya veckan som är fullproppad med både det ena och det andra, Beatrice kommer till öjn och ja massa kul och sociala tillställningar händer!

27 Replies to “SNAPSHOTS FROM WEEK 38”

 • Vilken mysig vecka du har haft som det låter som! Kan tänka mig att det blir himla fina bilder att ta nu när hösten börjat komma och vädret ändå varit bra 😀 <3

  • Tack snälla du och åh vad bra att du gör det! 😀 Jaa alltid fullt race! Tack fina <3 Nej dem blir man inte imponerad över alls……

 • Låter som en otroligt härlig vecka och vilken underbar känsla att vara stolt över sig själv. Det ska du helt klart vara <3 KRAM

 • Hej 🙂
  Vilken härlig blogg du har! Full med intressanta tankar och inspiration. Jag arbetar på en konsultfirma för digital marknadsföring, där vi bland annat arbetar med Pelican Self Storage. Pelican erbjuder smarta, prisvärda och säkra förvaringslösningar till både privatpersoner och företag. Det blir som en förlängning av hemmet, vilket vi alla kan vara i behov av under flytt, renovering, eller kanske bara när sommaren är över och vi vill göra mer plats för höstmys där hemma. Om du är intresserad gör vi gärna ett samarbete med dig, så kan du dela med dig av din Pelican-upplevelse till dina läsare. Ta en titt på deras hemsida https://pelicanselfstorage.se/ och hör av dig på mail till mig på maja.raeftegard@deptagency.com om det ser ut att vara något för dig.

  Hoppas att du får en härlig start på veckan!

  Maja Räftegård

  • Ja det är trist att man ska behöva ta såna fighter jämt och ständigt som företagare. Nej, men marknadsföringsstrategier, lines och annat som är mitt och det känns inte alls okej när man kämpat och byggt upp sitt varumärke, att någon bara kopierar allt rakt av. Ja, det är viktigast, jag tror ändå att jag vinner i längden med mitt driv och envishet. 🙂

 • Tack 🙂 och ja, tiden går så himla fort!

  åh kan tänka mig att det är jobbigt med folk som stjäl ideer, design osv. Min pojkväns syster har eget företag med badmode där hon skapar egna mönster osv, och har hört flera gånger om hur hennes design blivit använd av andra.

  • Ja det är det verkligen och huh, hade varit galen om jag var hon. Stackarn, man kämpar och kämpar för sitt egna och så flyter ändå folk på ens våg, det är så otroligt trist! 🙁

 • fina vackra du
  va skoj att du har hunnit så mycket ändå veckorna går så fort
  önskar en fin start på helgen vännen kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *