TIDEN VI ÄR I

Och så var årets stressigaste vecka över och plötsligt känns allt så mycket lugnare och mer harmoniskt igen, en tvärvändning gentemot hur jag kände förra torsdagen inför midsommarhelgen. Nu är det enda fokuset försäljningen i butikerna de närmaste 8 veckorna och vi kan inte göra mer än att ge järnet på plats när vi jobbar. Det är ju dessutom den roligaste tiden, just precis NU! Säsongsöppningen i Ljugarns-butiken gick över förväntan och det är jag så himla glad för, allt löste sig i sista stund och sen kunde jag faktiskt få njuta av att bara vara i min företagsroll hela helgen, möta mina fina kunder, både stammisar och nya, få hjälpa till med klänningsval och presenttips, visa upp nyheter och älska varje sekund i mitt jobb. Fantastiska två dagar.

Och de senaste dagarna har också varit så fina, försöker njuta så mycket som det bara går av tiden vi är i. Pussat lite extra på karln, vi har varit hos barnmorskan och lyssnat på vår lilla kille därinne, badat i havet, varit ute och käkat med blivande farfar och farbror, påbörjat varjedag-öppet i Västergarns-butiken för sommaren, ätit massa glass och bara känt mig så tacksam att vi är här nu, ett år efter vårt första IVF-försök som totalmisslyckades och gav noll och ingenting.

2 Replies to “TIDEN VI ÄR I”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *