SPONSRAD ARTIKEL

– SPONSRAT INLÄGG AV HEYMEDIA –

Förbättra ditt sexliv

I en relation så är det sexlivet som skapar närhet och intimitet vilket i sin tur föder ömhet för varandra. För kvinnor och män kan det vara olika. Många kvinnor njuter av intimiteten som sex skapar och många män njuter av själva akten. Alla har olika preferenser men vilket som, är det sexet som är limmet i relationen och det är viktigt att ha ett aktivt sexliv. Många hamnar i en ensidig rutin mellan lakanen och tar sig varken tid eller försöker vara nyfiken på att utforska varandra ytterligare.

Om man är singel då? Att vara singel betyder inte att man inte kan njuta. Man kan ha ett eget aktivt sexliv utan en partner genom att fantisera och ta hjälp av olika sexhjälpmedel.

Fantasifull kommunikation

Vill du ha ett bättre sexliv? Känner du att ni hamnat i en tråkig rutin i sovrummet och hellre prioriterar att scrolla på sociala medier innan ni somnar? Då är det dags att prata ut och hitta tillbaka till spänningen i ett givande sexliv. Många gånger så är bristande kommunikation boven i dramat. Att prata om sitt sexliv tillsammans och försöka sätta ord på sina egna behov kan vara en utlösande faktor att hitta tillbaka till att bli nyfikna och intresserade av att utforska varandra på lite nya sätt. Det är det första ni bör göra.

Tips på sätt att ha ett bättre sexliv

Hur gör vi då? Ja det finns massor av olika sätt att krydda sexlivet på. Använd din fantasi och tala ut med varandra vad ni tycker om och inte tycker om. 

Man kan till exempel prova på att tillföra olika sexleksaker och ett bra sätt kolla in vad som är populärt och vart man köper dessa finns på Lovebuddy.se. Där finns det också mängder av olika sexleksaker och sexhjälpmedel som man toppar sexlivet med. Här kan du också få olika tips om sexlivet.  De har dessutom mängder av olika recensioner, guider, tips och trix på bättre sex med mera.

Varför inte prova rollspel? Att klä sig sexigt och lite utmanande och kanske spela en roll kan uppmuntra till nya erfarenheter. Eller sätta lite olika spelregler. Här sätter endast fantasin gränser. Till exempel att under en vecka ska vi tillfredsställa varandra utan penetration. Kanske börja kolla runt i tantrisk sex. Läsa erotiska noveller för varandra. En avslappnande sexuell massage där ni olika dagar fokuserar på varandra. 

Att ta sig tid att utforska varandras kroppar kommer att stimulera till nya sexuella erfarenheter och många – både kvinnor och män är ibland lite osäkra att lämna ut sig till varandra. Men ta steget och öva, ni har allt att vinna!