10% PÅ ERNST-NYHETER

– I samarbete med mitt egna företag StyleMood, www.stylemood.se

Ni vet sedan tidigare hur stolt jag är som numera är återförsäljare av fantastiska ERNST och det känns faktiskt lite extra unikt att kunna erbjuda varumärket här på ön. Jag har dessutom gått och kärat ner mig i produkterna totalt, de är verkligen helt fantastiska och jag gillar just det där tidlösa, jordnära, lite rustika men också eleganta som Ernst själv representerar genom sin design. Idag packade jag upp ännu lite nya varor från en restleverans som kom i dagarna och jag har en massa nytt på ingång i maj.

Passa på att förbeställa era favoriter bland nyheterna från ERNST med 10% RABATT! Här nedanför i kollaget hittar ni några av alla aktuella artiklar som går att förboka med rabatten och jag hoppas ni kan bli inspirerade och hitta några nya inredningsfavoriter eller kanske presenter att ge bort? Kampanjen gäller alla inkommande ERNST-produkter t o m den 30/4 och alla förbeställningar skickas så fort varan/varorna finns i lager. Välkomna med beställningar på www.stylemood.se!

32 svar på ”10% PÅ ERNST-NYHETER”

 1. Så fina saker Du har i ditt företag! Förstår att du är stolt 🙂 Det ska du vara :)<3
  Hoppas Du får ett fint slut på veckan och helgen! 🙂

  Kramar!

  1. Tack snälla du och ja, det är jag verkligen! 🙂 Vad bra att du tycker det 🙂 <3
   Det har jag haft och jag hoppas att du får en fin start på nya veckan 🙂
   Kramar!

 2. Jättefina produkter! Något min pappa skulle älska 😀

  Sv; ja, det är trist. Ja, det ska bli så skönt och ser fram emot alla dessa lediga lördagar sedan 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *