JAG DRÖMMER DRÖMMAR JAG ALDRIG HAR DRÖMT FÖRUT

Sanningen är den att det råder en sån härlig frid inom mig för tillfället, jag känner harmoni ut i varenda hörn. Man kan tycka att det låter precis som det ska vara, det är skärtorsdag och påsken står inför dörren. Igår hade jag fikabesök av Josefine och lilla Mio och i morse spenderade jag två timmar med Alexandra för en promenad i solen och kaffe. Har precis lunchat med min man och börjat förbereda påskaftonens dessert, så jag är med på banan och ska fortsätta så att det inte blir förhastat och så att jag slipper stå med det i sista sekund. Får kommentarer om hur upptagen jag verkar hela tiden, men tycker om att hålla mig sysselsatt fast att jag är ledig och fri från arbete. Om jag är rastlös för länge så slutar det sällan bra, vi kan dra upp gårdagens kväll som exempel då jag lyckades ta hål i örat på mig själv. IGEN.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *