JAG SKULLE KUNNA DÖ NU, MED KINDEN MOT DIN HALS

Sicken härlig fredag med timmar som jag fick tillbringa i mysigt sällskap! Josefine och Mio kom strax innan elva och vi hann med både promenad på samhället jag bor i, lunch med min vackra man, fika, prat och systembolaget tillsammans innan de for hemåt igen. Dunderhärligt och nu är jag fylld av energi, från topp till tå!

Pratade med farmor i telefonen förut, så kul att de ringer och frågar hur det är med en. Tack och lov att jag snart ska få träffa dem igen, det är alltid lika uppskattat från min sida och jag kan verkligen komma på mig själv hur jag går och saknar både henne och farfar! Har putsat fönstrarna den senaste timmen, så tycker att Patrik ska vara lite stolt över att hans sambo faktiskt står och gör sånt en fredagskväll såhär! Kvällssolen lyser ännu och jag tänkte ta min snoriga näsa (tror fanken att påskliljorna har givit mig allergichockar de senaste dagarna) och fortsätta samla inspiration ifrån några magazines och uppdatera kalendern. Mhm, njuter av att ha en helt ledig helg framför mig.

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *