OCH DU STRUNTAR I DERAS BLICKAR, DET VET DU ATT JAG OCKSÅ GÖR

Ännu så går de flesta på ledigt, men inte jag. Idag var jag nämligen tillbaka på hotellet bakom receptionsdisken och redo för att bidra med service och glada leenden, efter hotellets fasadrenovering och lite ledighet.

Det har varit sköna påskdagar och gårdagens kväll spenderade vi med min kärleks föräldrar ute på deras sommarställe. Ljuvligt var ordet, vi satt ute och åt middag, gick en promenad på berget och jag fick verkligen se ett helt nytt smultronställe på vår fantastiska ö. Den här tiden är den bästa på hela året, när vi går mot sommaren och när allt det döda helt plötsligt väcks till liv igen och färgar om vår vardag. Jag älskar det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *