FÖR VI SKA TILL VIETNAM!

Många har frågat mig när min nästa resa ska bli av och vart den ska gå. Jag har nog skruvat lite på mig vid svaret då jag absolut inte har haft resor i tankarna, allt för att jag nu är sambo, har fler att tänka på och för att jag har funnit en trygghet här hemma i Sverige som jag kanske inte riktigt kände att jag hade förut. Folk har trott att jag blivit knäpp, men nej min vilja och drömmar har ändrats just på grund av att jag själv har blivit tryggare, kär och tillsfreds med mitt liv som jag faktiskt delar med någon annan. Vissa saker har blivit viktigare än de var förr, medan andra saker blivit mer oviktiga. Förr var det enklare att hela tiden vara på väg någonstans, att ha en biljett bokad och plan på att först ska jag dit, sen dit och sen hem och ladda om för nästa, som att vara på ständig jakt efter lycka och ro. Resa är fantastiskt och jag säger då det, det är en sån nyckel till att få förstå sig på andra kulturer, bli berikad på livserfarenhet och att få se världens verklighet.

Men självklart, resandet har inte alls varit helt ur fokus, för det är klart att jag har haft min reslängtan kvar men på andra villkor, att få resa tillsammans med Patrik och skapa våra minnen. Jag och min kärlek har faktiskt pratat om det hela tiden, jag vill nästan påstå sen dag 1, att i höst då drar vi iväg till något varmt ställe, bara du och jag, då tar vi semester efter att ha kämpat på hela sommaren. Och jajemän, det man drömmer och kämpar för, det slår in. Igår bokade vi vår första gemensamma resa och i november drar han med stort H och jag iväg till VIETNAM!! Ingen av oss har varit där förut (eller okej, jag tillbringade 14 timmar i Ho Chi Minh City när jag skulle förlänga mina resedagar i Thailand under min jordenruntresa, men det räknas inte), så det ska bli så otroligt häftigt och mysigt. Det är verkligen ett av mina drömresemål, så jag är så jäkla happy. Känns underbart att ha något att se fram emot och att få gå och längta efter vår första gemensamma utlandstripp.

Nu måste jag dock lägga på ett kol. Den här fredagen ska jag spendera i en långklänning tillsammans med familjen. Mamma och pappa kommer alldeles strax på frukost och sedan åker jag med dem ut till Västis och tillbringar resten av dagen där innan jag bussluffar hemåt.

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *