IDAG SKA JAG VARDAGSLYXA

Gårdagen var ritkigt långtråkig. Jag rensade mailen och gjorde sånt där annat nödvändigt som man måste ibland. Min karl var iväg på jobb i 16 timmar, trodde nästan aldrig att han skulle komma hem. Nu har han gått till jobbet igen och jag ska slita mig ifrån mitt frukost-mode och ta och packa väskan inför några timmar på Wisby Spa (snacka om att jag kände mig som en bortskämd lyxfru när jag skrev det där). Det är inte som ni tror, utan jag hade presentkort kvar sen min 20-årsdag förra året som snart går ut, så nu har jag en tid för lite ansiktsbehandling och bad inbokat idag. Ska även kila förbi en nagelsalong och boka tid, har presentkort även där. Snacka om vardagslyx!

Ska tilläggas att såhär tjejig har jag nog aldrig känt mig, det här är saker som för mig är helt okänt. Var tvungen att messa till min kära sambo ”jag ska gå till ett spa och färga ögonfransarna för fan Patrik, hahhahaha, känner mig så töntig”. Eller jag känner mig bara extremt överkvinnlig kanske? GIRLPOWER.

 
 

0 Replies to “IDAG SKA JAG VARDAGSLYXA”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *