PLUGGHÄSTEN SÄGER HEJ

Idag gräver jag ner mig i plugghögen och hoppas komma fram lagom till midnatt med två färdiga mallar till veckans (och mina kursers första) inlämmningsuppgifter! Det är inga små upggifter och jag förstår helt klart att det enda man kan lägga ner är ordentligt med tid för högre betyg. Lyssnar på Håkan Hellströms fantastiska låtar och laddar med kaffe, så det här ska nog gå vägen. Det är till och med så att det pirrar i magen, så nervös är jag för mina slutgiltiga resultat nu när jag för första gången ska lämna in något. Har jag fattat allt rätt, kopplar jag reglerna till mina egna uppgifter och är mitt affärsdokument riktigt uppbyggt efter SIS-standarden för dokument? Nu kör vi, hejaheja!!
 

 

0 Replies to “PLUGGHÄSTEN SÄGER HEJ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *