EN STOR KOPP TE

Vilken god fredagsmorgon jag har hörrni! Solens strålar når precis in genom fönstret, mitt ljuvliga te med smak av ananas, persika och apelsin doftar ljuvligt och jag fick vakna upp till ett meddelande om att jag fick A på databas-inlämningen! Förstår ni hur glad jag är, jag lyckades alltså smälla in A på hela kursens alla inlämningar, nu är det bara muntligt prov kvar nästa vecka innan kursen är avslutad.
 
Ja, fredag som sagt och jag sitter här vid matbordet och ser på Malou efter tio, dricker te och ska börja ägna mig åt lite plugg. När sambon slutar ikväll åker vi ut till mina föräldrar, så ska packa ihop väskan också eftersom vi stannar över natten precis som vanligt. Ska hjälpa mamma binda en dörrkrans, vi ska glöggmysa, äta middag och bara ha det trevligt. En bättre fredag, helt enkelt.
 
 

4 Replies to “EN STOR KOPP TE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *