TUR ATT KAFFE FINNS

Har fixat och letat efter läromedel inför vårens kommande kurser eftersom att jag redan vet att våren kommer vara så intensiv och hektisk att jag aldrig kommer kunna hinna med det då. Och med tanke på vår Thailands-resa mitt i allt så måste jag spika upp en plan för hur jag ska hinna med majoriteten av inlämningar och prov innan, för jag kan inte räkna med att vi har internet på de små paradisöarna som vi ska besöka under semestern, även om det är lätt att ta med sig datorn. Vårens kurser är fyra stycken 100-poängskurser, varav de ska läsas med intensivt tempo på bara en månad per kurs! Nu har jag åtminstone fixat böcker för 2015s andra kurs, Redovisning 2. Fortsättning följer alltså.
 
Hur det är annars? Nervös som fanken inför morgondagens examination. Som tur är har jag haft just denna lärare förut, jag har lyckats prestera bra på mina prov och inlämningar och läraren är medveten om mina mål, så jag hoppas att jag hinner lugna ner mig några snäpp inför det hela. Om allt sen går som jag vill, så kommer det vara en betydligt lugnare Johanna som imorgon eftermiddag kan ta tag i saker som städning, ännu mer julbak, ny griljering av julskinka och hemmapyssel. Jag hänger liksom upp mig lite i mitt nervösa tillstånd och lägger hela mitt fokus på att stirra mig blind på kursens fakta, därför hamnar sånt där annat som ordning och hushållssysslor på sidan.
 
Godaste cappuccino’n i Vietnam.

0 Replies to “TUR ATT KAFFE FINNS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *