ÄLSKAR ATT HAN KRYPER NÄRMRE, VISKAR MIG I ÖRAT ATT HAN ÄR DÄR OCH HÅLLER OM MIG SÅ ÖMT NÄR JAG LIDER AV MINA MARDRÖMSNÄTTER

Måndagsmorgon och det har blivit kyligare igen. Ohnej, jag vill bara ha vår, gå och gömma mig bakom solglasögon, andas frisk vårluft, se hur färgerna kommer tillbaka på ön efter en grå vinter, sitta på öppna uteserveringar och dricka rosé och få klä mig i tunnare jackor. Känna ett sånt där galet vårrus som bara flödar runt i kroppen, vårskrika och gå runt med maxad energi. Jag brukar alltid bli som en lössläppt ko på grönbete när de första vårtecknet dyker upp och jag tycker att det är dags redan nu faktiskt.

Jag struntade i alla fall att det bara var en halv plusgrad i morse, jag vek upp min byxor lite grann och satte på mig mina superdupersnygga vår-dojjs. Kanske ett försök till att framkalla våren på mitt eget sätt?

Hursomhelst, jag jobbar. Mycket. Mer än nödvändigt säkert. Och det är kul. Sitter och dinglar med benen och dricker mitt morgonkaffe just nu. Känner mig riktigt stärkt idag, sådär jäkligt laddad för allt. Det gjorde jag även när alarmet ringde vid 04:40 i morse och jag skuttade upp från sängen och pussade min man hejdå. Jag är alltså riktigt på hugget idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *