HIMLEN LUKTAR PLAST

Torsdagsmorgon och klockan är inte mer än halv sju. Ett glas med kaffe bredvid mig och namnskylten hänger fint på kavajen. Glömde glasögonen idag igen, så typiskt mig! 

Jag är ju som sagt ledig/jobbfri hela mars och halva april. Förstår ni, en hel månad och lite till?! Jag minns inte när jag senast hade någon form av långledighet eller semester här hemma. Varje gång jag har varit ledig så har det varit för att åka iväg, för att resa och se andra platser, andra delar av vår häftiga värld. Det ska bli väldigt intressant och se hur jag kommer fördriva tiden, hur det kommer att kännas att vara hemma och hur det kommer gå. Samtidigt så känns det liksom välkommet på något sätt, ledig hemmatid. Vad mycket tid jag kommer ha till saker som jag mår bra av. Men ni vet att jag har en tendens att klättra på väggarna när jag är ledig mer än två dagar va?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *