JAG HAR SETT DIG FALLA I SÅ MÅNGA ANDRAS FAMNAR

Ni vet när man är sådär trött så man bara sitter och klipper med ögonen, i det tillståndet är jag just nu. Sådär fruktansvärt trött utan någon som helst vettig anledning. Men det är bara att fortsätta klunka i sig kaffe under eftermiddagen så ska vi nog se att det här går vägen, det också!

Jag har hur som helst pratat med farmor i telefon och önskat henne och farfar en fin dag och jobbat på. Stämplar ut om snart en timme och sedan får jag äntligen bege mig hemåt och kramas med min fina pojkvän som jag inte sett sen igår (att man ens kan känna sig så naken utan en viss människa vid sin sida?). Ikväll ska vi käka middag med Patriks familj, så jag måste hinna med dusch och uppfräschning innan vi beger oss hemifrån. Ser verkligen fram emot en mysig fredagskväll.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *