JAG KOMMER ÄLSKA DIG NÄR JORDEN GÅTT UNDER, FÖR JAG TÄNKER ALDRIG DÖ NEJ

Onsdag. Morgonens tjocka dimma har precis försvunnit och jag har lite tid till övers för att kunna sitta och titta ut genom fönstret och se hur stressade människor ränner fram på gatan utanför. Min rygg lever loppan och värker idag igen, så någon riktig sinnesro känner jag inte.

Haft en förmiddag då jag har sorterat/rett ut problemknutar och beställt inför helgen på jobbet. Ikväll ska vi pricka av en visning och sen måste jag verkligen försöka boka en tvättid för någon av de närmaste kvällarna. Har ännu lite saker från Indien att tvätta upp och måste dessutom tömma de två ikeakassar med prylar/grejer som jag tagit med mig när jag flyttade in.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *