JAG VILL SE MITT LEENDE SPEGLAS I DITT

Fredagskvällen spenderades så där alldeles perfekt med min kärlek även kallad sambo. Båda två var helt slut när vi kom hem från våra jobb och affären, så vi landade i soffan och slötittade på VÄNNER, pratade om allt mellan himmel och jord och bara myste. Strax innan nio hamnade jag på köksbänken med mitt andra glas vin i handen och såg på när Patrik ordnade fram middag till oss två. Så mysigt och som jag njöt!

Idag är det lördag och jag jobbar till klockan 15:00. Kan tycka att det här med att jobba helger är så skönt och morgonen har påmint oss om att säsongen snart drar igång på riktigt och tempot har varit högt i flera timmar.

Den egentliga planen för kvällen var att vi var bortbjudna på middag, men min sambo har fått hoppa in och jobba så vi får se hur kvällen blir. Jag måste hur som helst i säng i tid eftersom jag jobbar även imorgon. Det finns ingen tid till vila just nu, mitt schema har blivit fyllts på med arbetsdagar och veckorna blir därför mycket längre.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *