HUR MYCKET MER SOMMAR KAN DET EGENTLIGEN BLI?

Det är lökigt just nu. Jag svettas galet, det känns nästan som vi lever i ett tropisk land och i vår lägenheten blir det rena rama bastun eftersom morgonsolen ligger på. Men jag gör tummen upp, för nu känns det äntligen som om det är sommar på riktigt och tack vare det jag och mitt hjärta har ägnat oss åt de senaste dygnen så har jag kommit in i något mode som liknar sommarkänsla. Båtåkande, bad i havet, solande, härligt umgänge, kvällspromenad, poolhäng, rosévin, grillkväll och sommaröppna restauranger, jag menar hur mycket mer sommar kan det egentligen bli?

Igår ägnade jag dagen åt att åka bort och snylta en plats på Patriks pappas altan, prata med Amanda och bada i poolen. Min kärlek kom såklart och joinade oss efter jobbet och efter ett bra antal timmar i solen så åkte vi allihopa till Rutes Stenugnsbageri och käkade supergoda pizzor. Så mysigt, jag har aldrig varit där förut och även om det var kö och mycket folk så var det ett sånt härligt ställe. Och för att inte tala om maten, den var fantastiskt god! Åk dit vetja, det stället måste upplevas.

Vi somnade vid halv tio igår och jag kan knappt minnas när vi sist gjorde det. Förmodligen så har det väl typ aldrig hänt att vi båda två slocknar så tidigt, jag har väl gjort det många gånger men inte min kära sambo. Hur som helst, vi vaknade upp utvilade när alarmet ringde i morse och efter att Patrik gått till jobbet ägnade jag ännu en stund i sängen med att titta på min favoritserie och äta frukost. Nu är jag redo för lite sol och lunch, så ska dra hemifrån några timmar. Hejdå.

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *