FÄRGRIKA ROSOR OCH DETALJER

God eftermiddag mina damer och herrar. Ber om ursäkt för den usla uppdateringen, den beror endast på att jag och min kärlek har haft annat att göra i helgen så som kalas för min kusin, fika hos farmor&farfar och myshäng här hemma. Uppå det här så gick jag dock hem tidigare från jobbet igår med febertoppar, tårarna rinnande nerför kinderna och sån värk i kroppen att jag vissa stunder trodde att jag skulle ramla ihop i en plockepinn-hög.

Just en sån dag som igår var jag extra glad över att just jag bor med världens finaste man, han tog hand om mig och såg till att jag fick i mig mina tabletter och näring. Vid sex somnade jag och vaknade inte förens två timmar senare och den enda tanken jag hade i huvudet var att jag inte mindes vilken dag det var. Hursomhelst, jag är ännu väldigt blek om nosen och är sängliggandes.

 
Se här hur fint det blev när jag småpysslade lite i helgen. Vi möbelerade om, bytte plats på tvbänken och soffan. Jag gör tummen upp för det hela, det känns mer rymligt här hemma i vår lilla etta nu och med små detaljer omkring blev det väldigt bra!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *