LIDER AV NÅGOT SOM KALLAS ÅNGEST

Söndagsångest och jag vill bara hänga mig själv med ett bungyjump-rep runt fötterna och huvudet ner mot jordytan. Söndagar är elaka, jag får sån fruktansvärd jobbig känsla i kroppen, stress som står mig upp i halsen. Varför? För ingenting egentligen! Det är knappast så att jag inte utnyttjar min lediga tid, jag tar vara på den, men ändå vaknar jag upp på söndagsmornarna (om jag nu ska jobba på måndagen, för annars mår jag desto bättre) med en olustig känsla som sitter kvar tills det att jag somnar på kvällen. Jag tappar gnistan totalt då.

Var ute och powerwalkade med min bättre halva i kvällssolen förut, så härligt. Åt sedan wraps till middag och nu ligger jag i sängen sen två timmar tillbaka och försöker sova. Kom igen nu va!

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *