DET NÄRMAR SIG

Äntligen. Plugget är färdigt och inskickat inför semesterveckorna, så skönt! Nu kan jag alltså fullt ut fokusera på att stressa med packningen och checka av att vi har allt tusen gånger om till dess att vi lämnar Gotland på fredag eftermiddag. Jag tjatar och skriver listor på kom-ihåg-grejer för både mig själv och sambon, medan han mest garvar åt mig och är kolugn för allt. Men det är så det ska vara antar jag, jag är kontrollfreaket medan han slappnar av och vet att allt löser sig på ett eller annat sätt ändå, så länge vi har pass, biljett och plånbok.Nåväl, idag har vi haft middagsgäst i form av Patriks pappa. Trevligt att få besök såhär i höstmörkret. Det har varit mycket hejdåträffar inför avresan och vi fortsätter i samma spår imorgon. Kan inte fatta att vi är i Vietnam om 6 dygn, det var liksom över 100 dagar kvar när vi bokade in vårt äventyr. Ahhh! Och jag är så pirrig i magen över att jag och min kärlek ska iväg på vår första gemensamma resa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *