ATT BARA FÅ VARA

Kan tycka att det är så himla mysigt att bara vara hemma en hel helg och egentligen inte göra någonting. Det brukar alltid vara något på helgerna och jag och sambon passar på att träffa folk och åka iväg just då eftersom man inte har samma tid och inte riktigt hinner veckorna. Men såhär, precis som den här helgen så har vi bara varit hemma och typ inte gjort någonting alls, så fast att det låter konstigt så vill jag påstå att det också är så skönt, att bara vara. Vi gör lite egna saker i ett varsitt hörn, äter gott, jag har hunnit plugga en hel del med fokus på bokföring, det har gjorts äppelmos, setts en rad filmer, käkat pizza och så har vi självklart myst med varandra. Jag begär inte mer och jag älskar att jag har en bättre halva till pojkvän som är precis likadan.
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *