DET BÖRJAR ORDNA UPP SIG

Denna måndag har varit en fixardag. Det har varit så stökigt här hemma och varken jag eller sambon har ens försökt hänga med eller orka ordna det, men idag har vi i alla fall lyckats påbörja något som kallas rensning, städning och finslipning! Patrik kom hem på lunchen och hann med att rensa avloppet (det är mansgöra, kom inte och påstå att jag ska göra det för då kräks jag, hehe) och fixade även med belysning vid sängen och sen han kom hem har han dessutom hunnit koppla in sina maffiga högtalare, diskat och lagat middag. Är så glad att min fantastiska pojkvän inte bara är elektriker, utan också är grym på att lösa alla möjliga problem som uppstår i hushållet. Själv har jag städat badrummet ordentligt, skrubbat, dammsugit och tvättat golvet. Har även rensat bort lite av alla mina jäkla pappershögar som bildas av allt sammanfattande för plugget och slängt ut alla tomma kartonger som vi haft här inne i en hög.

Nu håller jag på med garderobsrensning varvat med plugg. Allt ska bort! Nästintill i alla fall, mer space och mindre onödigt, det tar bara en massa plats och varför ska jag sitta på grejer som jag aldrig använder när någon annan kan behöva dem bättre?! Har också frys/kylskåpsrensning på gång nu inför resan. Sånt här har jag aldrig behövt tänka på förut när jag har bott hemma, men det är dock desto fler grejer att hålla i huvudet när man har eget. Men det är bra, för då kan man också passa på att städa kylen och frosta av frysen när man ändå är i rullning, eller hur?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *