MOR&DOTTER-TID OCH FREDAGSMYS

Redan fredag säger jag och vill bara dra händerna nedför längs kinderna och sucka åt tiden som springer iväg. Hur som helst, vi har saker att se fram emot och idag är det exakt en månad kvar till att vi åker till Vietnam. Var förbi polisstationen idag och fixade ett nytt pass, sa till kvinnan bakom disken att jag ser ut som en brottsling när hon visade mig hur det nya skulle se ut. Hon garvade och svarade mig att då visste de var de skulle hitta mig, men nåväl det får väl gå bara jag blir insläppt när vi väl är på plats i Asien! Dagen har jag ägnat med mamma i stan, vi har shoppat och fikat. Väldigt mysigt och jag lyckades knipa några klipp i butikerna. Vid halva fyra åkte jag och Patrik sedan till Josse & Mio för att äta middag och fika. Vi lekte, pratade och hade några trevliga timmar tillsammans innan vi åkte hem. Nu ligger jag under täcket och ska sova, klockan ringer strax efter fem imorgon eftersom jag ska upp och jobba. Trots att det är knasigt att gå och lägga sig så tidigt så kan det ändå vara så skönt att vara uppe innan alla andra, faktiskt.
 
Knäppte en sån vacker bild idag, underbara människor som gör mig varm i hjärtat.
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *