ATT LIGGA STEGET FÖRE

Fy fan rent ut sagt, vilken träningsvärk jag har tillfört min kropp på eget initiativ. Igår drog jag och pojkvännen igång vår träning, han agerar PT och pushar mig nu framåt för att nå resultat i träningsväg. Jag som inte har tränat på så länge och så bara PANG BOM nu är vi igång! Igår gymmade vi och tränade ben, mage och rygg så ja, det är precis där jag har ont idag. Patrik känner mig så bra så han vet precis hur han ska göra för att få mig att orka så mycket mer och han har dessutom ett helt annat sätt att bygga upp uthållande muskler på än mig. Så gissa om jag är PEPP, det var så roligt och skönt att få anstränga kroppen igår att jag faktiskt ser fram emot morgondagens träningspass!!

Papsen ringde och väckte mig med sitt garv i morse strax efter nio och frågade hur min kropp kändes idag, han vet hur klen jag är och hur lätt jag klagar på träningsvärk. Man tackar för det retfulla uppvaknandet.

Har pluggat hela förmiddagen och lyckats skicka in ett av uppdragen som jag har inom den närmaste tiden. Det här avsnittet har handlat om bildredigering och det är något som jag tycker är riktigt kul, det minns jag även från gymnasietiden. Nu har jag ätit lunch precis och ska ta tag i lite fix (tänkte chocka min kära sambo lite, hihi) innan jag drar iväg på middag hos Alexandra, vilket ska bli trevligt.

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *