MAN MÅSTE UPPLEVA DE DÅLIGA STUNDERNA OCKSÅ

Gokväll människor! Vet knappt vilken dag det är men att helgen står för dörren imorgon känns helknäppt. Haft en riktigt dålig dag idag, men ibland är det bara så och man måste ju uppleva de dåliga stunderna för att veta hur de bra känns. Dagen blev i alla fall genast bättre när min älskade sambo kom hem och vi kunde sticka ner till gymmet. Tränade biceps och magmusklerna idag, det var så skönt att få ta ut sin energi på träning. Och innan klockan var sex hade vi både hunnit med ett träningspass, middag och dusch. Då känner man sig effektiv i motsats till vad jag varit hela dagen här hemma.
 
Vi har mysiga planer för helgen då vi ska åka hem till mina föräldrar, träffa farmor&farfar och fira min kusin, så den ser jag fram emot. Måste bara slutföra lite plugg innan och förstå att jag måste ligga i. För att stressa er alla lite mer så kan jag upplysa er om att det nu är 90 dagar kvar till julafton!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *