ÄNDA IN I KAKLET SKA JAG

Det bästa med att komma hem efter en resa vid den här tiden på året är att vi har den absolut bästa tiden framför oss, nämligen maj-månad! Älskar när allt föds på nytt igen, folk blir gladare, solen blir mer värmande och allt bara får ett annat sken liksom. Att dessutom veta att man har hela sommaren framför sig och att den är på ingång gör livet så mycket… ja, ljusare och bättre! Sen kan ju en studerande som jag också glädja mig över att jag på tisdag gör mitt sista muntliga prov innan jag blir färdigutbildad ekonomiassistent och det mina vänner, känns FANTASTISKT skönt! Det gör mig också lite tryggare i tanken på framtiden då jag äntligen kan bevisa på kompetens/utbildning för en speciell yrkestitel, med väldigt goda resultat dessutom.
 
Så ja, jag pluggar för fulla muggar idag. ÄNDA IN I KAKLET SKA JAG.
 
 

0 Replies to “ÄNDA IN I KAKLET SKA JAG”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *