DET HAR VARIT EN INTENSIV PERIOD

Ny vecka och jag behöver långledigt mer än någonsin känns det som. Tragiskt va, men jag har nu bara fyra arbetspass på 13 dagar så jag ska nog försöka hinna få ner pulsen lite? Förra veckan var intensiv, torsdagen gick åt till hemifrån-jobb och uppackning av varor, 8-17 jobb på fredagen och sedan öppning av webshopen på kvällen efter klartecken från Klarna, jobbade därefter hela helgen med monsterpass på söndagen, for till mina föräldrar på middag på lördagskvällen, jobbade 8-17 igår och hade sen myskväll med två tjejkompisar här hemma samtidigt som jag visade upp mitt företags alla varor. Så idag, på min lediga tisdag, vaknade jag upp efter tio och ligger ännu i sängen efter att bara ha varit nere och bokat tvättstugan till imorgon. Pratat med mormor i telefon en sväng, ordnat två fakturor och njuter nu av bloggläsning och annat.

Jag jobbar nu sista veckan på mitt vikariat som frukt&grönt-ansvarig vilket känns jättetråkigt, men jag har fått lite pass till julruschen och nästan hela nyårsveckan, vilket är positivt. Därefter vet jag ingenting mer, eller sen är jag arbetslös i stort sett, och det känns ändå samtidigt väldigt skönt att kunna få lite mer fritid och framför allt tid till mitt nystartade företag i vår för att driva det framåt mot mina delmål.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *