JAG HAR FÅTT MINA VAROR!!

De senaste dagarna har jag växlat mellan Coop-jobb och eget företagsjobb ganska rejält. På luncherna och annan ledig tid har det varit samtal och mailkontakt med bank och företag, avtal som ska bekräftas, inköp som ska betalas, testkörning av hemsidan samt uppdatering av köpvillkoren. Men nu börjar allt falla på sin plats och jag kan avslöja att det handlar om dagar innan min webshop öppnar upp! Förstår jag ens själv vad jag har satt i rullning?! Bäst av allt är i alla fall att alla mina varor har kommit!! Kan säga att jag blev lite full i garv när jag insåg att jag väntade en pall med 200kg varor levererat från DHL till vår lilla etta på 37 kvm, en trappa upp. Att erkänna detta för min kära sambo var aningens pinsamt eftersom jag egentligen ska ha lagerlokal på annat ställe.
 
För er som ännu inte varit inne och tittat på StyleMood’s facebook-sida så tycker jag att ni ska göra det, jag har nämligen lagt upp alla produktbilder på de första varorna som jag ska ha i mitt sortiment och kan ju vara så att ni hittar något ni vill beställa så fort jag har öppnat upp webshopen!
 
IMG_20151203_111817
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *