JAG GER UPP NU MEN KOMMER IGEN

Mådde inte alls bra igårkväll, hängig och glansiga feberögon. Som tur är har jag världens bästa sambo som ständigt påpekar för mig att det är okej ändå, man är inte på topp varje dag tjugofyra timmar om dygnet. Jag stressar om att jag måste hinna färdig med sista provet och uppdraget i företagsekonomi innan vi åker till Thailand och då är det så skönt att ha en andra halva till människa som förklarar för mig att jag gör bättre ifrån mig om jag släpper det nu och ser till att försöka må bättre. För när jag mår bra finns inga hinder för att det inte ska gå bra, menar han. Åh vad jag är glad att jag har honom! Och idag är jag piggare.

Jag orkade åtminstone fylla i, betala och skicka in våra ansökningar om inrestillstånd till USA, så nu är det gjort och det känns skönt. Minns när jag gjorde samma ansökan för min jordenrunt-resa för 2,5 år sen, hur nervös jag var att göra fel eftersom jag inte ville bli nekad inresa. Dock tycks de har förenklat ansökan lite, så det gick rätt fort att fylla i den här gången.
 
Nu ska jag hugga in på min frulle!
 
 

0 Replies to “JAG GER UPP NU MEN KOMMER IGEN”

 • mums! du lägger upp så mycket mumsigt hihi 🙂

  Sv: Jaaa det måste du! den är helt fantastisk och du kommer absolut inte ångra dig! 😀
  gud vad tråkigt, krya på dig också ♡

 • Hoppas verkligen det blir bättre snart <3¨

  Ps. Jag har gjort en bloppis på instagram som heter fynda_bloppis123
  Har inte fått upp så mycket saker på den än men det kommer!

  50% av pengarna jag tjänar där kommer gå till cancerfonden! Kika gärna in!

 • frukosten ser sjukt god ut! 🙂 du får krya på dig tjejen! 🙂

  sv; men skönt att ni har blivit av med all snö 🙂 är avis för det, vi har sjukt mycket och verkar som att det ska komma mer 🙁 vart bor du någonstans?
  nej men eller hur? i somras prickade jag in alla 4 fina veckor med min semester! 😀 kändes väldigt lyckat måste jag säga. första veckan jag jobbade efter semestern så regnade det hela veckan igen. haha 😉

 • sv; ja! 🙂

  hoppas du mår bättre redan imorgon 🙂

  haha nej men usch! 🙁 trist att ni har fått tillbaka snön, igen.. åh gotland verkar så fint, har aldrig varit där men vill åka dit 🙂 jag bor i falun, dalarna. 😛 ser inte fram emot att det ska bli skid-vm snart. känns som att man vill fly stan då xD hahah!
  haha ja, jag lyckades väldigt bra med semestern förra året. hoppas det blir lika bra i sommar 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *