TOG EN POWERNAP PÅ 12 H

Det är helt galet att jag och sambon somnade klockan 18:15 (!!!) igår och vaknade upp lagom pigga och förvirrade med kläderna på nu på morgonen. Jag la mig bredvid min trötta sambo igår med tanken om ”oh ja det kan vara skönt med en liten powernap” vilket resulterade i en 12-timmars tupplur. Förstår ni vilket behov man har av sömn då? Nu är jag åtminstone redo för en fredag som jag ska tillbringa med plugg, bakning och städning. Det blir en skön dag, ska nog också överraska pojkvännen med hemmagjord pizza ikväll.
 
Var och hämtade ut ett paket igår som innehöll världens skönaste byxor. Vill alltid ha bekväma och mjuka kläder på mig när jag flyger men aldrig lyckats hitta just de där rätta mysbyxorna, men nu är jag äntligen så redo för vårens timmar på alla flygningar! Köpte ett par gråa och ett par svarta.
 
 

0 Replies to “TOG EN POWERNAP PÅ 12 H”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *