UNNA DIG SJÄLV ATT GE UPP

Ursch vad jag är besviken på mig själv efter dagens muntliga examination som gick så dåligt att jag sänkte mitt slutbetyg till ett B, trots inlämningar med A på allt. Ni anar inte vilka känslor som stormar inom mig vid såna här misslyckanden. Jag är en person med (förjävligt) höga krav som leder till att jag blir expert på att trycka ner mig själv när kraven inte uppfylls och gråter en massa. Jag måste lära mig att säga upp mina krav, jag måste unna mig själv att ge upp.
 
Nu har jag bara ett inlämningsarbete kvar i Företagsekonomi 2 innan jag kan glädja mig åt att ha semester, så ska jobba lite på det idag. Måtte jag få in det inom de närmaste dagarna så jag kan koppla bort pluggkraven från hjärnan och ha tid på mig att börja om inför mina sista två kurser som börjar i mars, efter två varma veckor i sydostasien med min kärlek & familj.
 
Hoppas att ni alla har en bra måndag.
 
 

0 Replies to “UNNA DIG SJÄLV ATT GE UPP”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *