JAG ÄR SÅ GLAD

Alltså vet ni?! JAG ÄR SÅ GLAD! Skickade in mitt andra arbete i affärsjuridikskursen igår och fick reda på resultatet redan i förmiddags, jag spikade in ännu ett A! Ytterligare ett skäl till att vara glad är att jag känner mig så lättad nu när jag har lämnat in arbetet för företagsekonomikursen också och stolt kan säga att jag då har slutfört halva kursen. Dessutom är nu 2/3 av affärsjuridikskursen slutförd och allt detta har jag gjort på 16 dygn, förstår ni hur intensivt dessa dagar har varit?! Att ha en pojkvän som är så stolt över mig och mina resultat försämrar inte det hela och lättnaden att även ligga i fas inför semestern är ljuvlig.
 
Såhär ser en trött men nöjd kvinna ut! Jihaaaaa.

0 Replies to “JAG ÄR SÅ GLAD”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *