NÄR MAN VARDAGSLYXAR

Lyckades vara riktigt effektiv igår faktiskt! Jag prickade ju av ett prov redan på eftermiddagen och efter det lyckades jag skriva och färdigställa två deluppsatser till kommande inlämningar. Känns alltid så bra när det går i sån fart och man både har energi och motivation till alla måsten. Senare på kvällen serverade min underbara pojkvän mig ett glas rött och det kändes bara så mhhhm! Vardagslyx.

Gick upp vid Patriks alarm i morse, gjorde frukost och kokade ägg och sen åt vi tillsammans innan han åkte till jobbet. Därefter somnade jag om och vaknade inte förens efter tio(!). Idag ska jag fortsätta med affärsjuridik först och främst, men tänkte varva med tvätt/städning för det behövs också göras. Älskar när allt är renstädat och golven nytorkade, tvätten tvättad, disken diskad och ja ni vet. Det skapar en sån ro i kroppen på mig och jag önskar att vi kunde ha det så jämt men konstigt nog lyckas vi inte.

 
Förresten, har ni läst ”The Golden Year” av Hannah Widell och Amanda Schulman? Jag köpte den redan i somras och har läst i den av och till, antecknat (det går att skriva i den) och tänkt en massa eftersom den skapar tankeprocesser i huvudet på en. Tycker om att de är så ärliga och inte gömmer den fula sanningen och framför allt att de lägger fram att det är okej att prata om ångest och samtidigt gråta en hel del! En riktig boostare! Nu vill jag ha deras ”middagsparty”-bok också.
 
 

0 Replies to “NÄR MAN VARDAGSLYXAR”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *