SÅ HIMLA FIN SPETSTOPP

Som fattig student borde jag ha köpförbud och köpstopp och allt vad det heter. Och jag har faktiskt haft det sen i höstas och då menar jag förbud på att köpa alla onödiga prylar till mig själv så som kläder/smink/prylar/inredning mm. Det har faktiskt gått ganska bra tycker jag och jag ska fortsätta med det eftersom det är så mycket roligare att kunna unna sig under både Thailand- och sen Miamiresan i vår. Dock har jag haft ett par dagar här nu på det nya året då jag har pausat lite och unnat mig vissa saker som några klädesplagg och skor. Det mesta har jag beställt från nätet eftersom jag inte hittade något i stan när jag var där härom dagen och jag tycker fanken att det är mycket roligare i många fall att beställa från olika hemsidor och få paket hemlevererade (det är ju lika kul som att få presenter). I skrivande stund väntar jag på paket från H&M, DinSko och lite småpaket från utländska sajter, och det är till och med att det pirrar lite i magen för så förväntansfull är jag på att få öppna allt!
 
Här får ni bilder på spetstoppen jag fyndade i lördags. SÅ HIMLA FIN.
 

 

0 Replies to “SÅ HIMLA FIN SPETSTOPP”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *