THERE’S A CALM BEFORE THE STORM

Eftersom jag inte riktigt hade koncentrationen uppe under de ljusa timmarna igår så ställde jag mig vid spisen och gjorde något som jag hade filurat på ett tag, nämligen att koka min egen marmelad. Det tog några timmar, men oj vad sött och gott den hemmagjorda apelsin/whiskey-marmeladen blev! Passade på att inviga våra nya julklapps-burkar som kommer från Garage1 och så provsmakade vi såklart en klick på en varsin rostad macka igårkväll. Tänker mig även att marmeladen skulle spela en perfekt roll på en ostbricka!
 
Idag är det nya dag och efter gårkvällens glädjande betygsbesked angående affärsjuridikens första inlämnade arbete så kan jag egentligen med gott samvete strunta i plugget idag. Dock fick jag sån himla stor motivation och en massa idéer till utformningen och utvecklingen av mina pågående uppsatser samt förändrades dagens planer pga sjukdom, så jag har inte kunnat hålla fingrarna från dokumenten utan suttit och skrivit nu hela morgonen. Lika bra att passa på när man känner sig så motiverad och fylld på energi!

Ikväll åker vi ut till Västis och tillbringar natten där hos min familj. Ska bli mysigt nu när både jag och Patrik har intensiva veckor framför oss, han på jobbet och jag på pluggfronten. Tur att vi kan gå och drömma om vår semester under tiden, som vi åker iväg på om drygt en månad.

 
 

0 Replies to “THERE’S A CALM BEFORE THE STORM”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *