VILKEN VÅR VI SKA HA

Jag sa ju att jag skulle berätta mer om våren när planen blivit spikad och nu är den det. Var det någon som sa Miami? Jag tror faktiskt det. Och i vår ska jag och sambon dit med hans familj! Unbelievable säger jag, ska bli så häftigt. Och eftersom vi har två resor inplanerade i vår så känns det så jäkla skönt att jag också kan få till det med lite intensivare plugg och ändå stå som färdig ekonomiassistent i slutet på maj. VILKEN VÅR VA, HEJAHEJA?!
 
Efter tacosmiddagen och lite mystid med mitt hjärta så har jag nu satt mig med huvudet i juridiskboken och ett glas vin bredvid (det gäller att plugga med stil). Så himla svårt att reda ut lagar, begrepp och formuleringarna i boken samtidigt som det är så intressant. Och på måndag drar allt på gång igen på riktigt, då är det nämligen terminsstart! Jag är fullbokad med prov och uppsatsskrivningar framöver kan jag upplysa er om, men det känns så jäkla motiverande.
 
 

0 Replies to “VILKEN VÅR VI SKA HA”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *