HÄR VAR DET SOMMARFÖRKYLNING

Det var ju jättekul att känna förkylningen krypa på mig när jag jobbade veckans sjunde pass på söndag och sen idag sitta här men knacklig röst och fin sommarförkylning när man ska jobba 12-21 (skulle börjat 17 men behöver täcka upp för andra). Igår kunde jag knappt andas pga täppt näs och idag har det alltså satt sig på stämmbanden. Men man får kriga vidare, har inte tid att ligga hemma och vi i personalstyrkan är redan flera sjuka så jag ställer upp oavsett vad kroppen säger. Försöker faktiskt muta tillbaka rösten med en riktig vitaminrik gofrulle och tanken på att jag är ledig imorgon gör också att det känns lättare att jobba ganska länge i mitt tillstånd idag.
 
 

0 Replies to “HÄR VAR DET SOMMARFÖRKYLNING”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *