ITALIENSK-INSPIRERAD PIZZA

Idag har jag hängt med min fina vän Beatrice några timmar, blivit fotad, varit ute och åkt på gotländska grusvägar en sväng och som vanligt bara haft så där härligt roligt som man har med henne! Mer fotograferingsplaner har vi och jag lovar att visa någon av dagens bilder i ett inlägg längre fram när jag fått tillgång till bilderna.
 
Slängde ihop lite ingredienser och det här blev resultatet för denna tisdagsmiddag, nämligen italiensk pizza! Sjukt gott kan jag upplysa er om och jag kommer absolut göra det igen. Nu ska jag låta maten sjunka ner och sen ska jag ta mig ut på en powerwalk i blåsten.
 
 

0 svar på ”ITALIENSK-INSPIRERAD PIZZA”

 1. Men herregud vad gott!! 😀

  SV: Åh vad skönt 🙂 Hoppas det blir bra väder då så du kan njuta av det! Jag är ledig imorgon men jobbar å andra sidan hela helgen med delad tur bl a 🙂

 2. SV Ja det var det vill jag lova 😀 Vi firar 4 ½ år på lördag men då jobbar vi såklart så vi fick fira lite i förskott 😀
  Det förstår jag! Vi får hålla tummarna för det! Kram

 3. såg bilden igår på insta och fy fan vad gott det ser ut att vara! 😀

  sv; ja det är ett perfekt tidsfördriv när det är dåligt väder ute ;D

  skönt att få lite gjort hemma när man är ledig 🙂 ja jag får försöka njuta så mycket jag kan, ska ju vara regn hela veckan tyvärr 🙁

  absolut, jag gillar lugnt familjehäng! 😀

  hoppas du har en bra onsdag! kramar <3

 4. muuums vad gott!

  Sv: gud vad modig du är att resa runt jorden alldeles själv, beundrar dig för det! håller verkligen med dig, det är så lärorikt att resa! ♡

 5. SV ja det är verkligen skönt! Vi har alltid ordning men alltså saker man aldrig använder kan man ju göra sig av med och ge till de som skulle ha mer nytta av det =)
  Hoppas du haft en härlig lill-lördag 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *