LÄGENHETEN FÅR SIG ETT LYFT

Har en sån rolig dag framför mig då jag ska få besök av BÅDA min bröder samtidigt! Det har aldrig hänt, men idag när alla konstigt nog är lediga en stund samtidigt, så passar vi på att ses. De får sig en roadtrip hit och jag får med dem inte bara sällskap, utan också soffleverans. Här händer det grejer nämligen! Jag har haft en soffa stående i förrådet hos mamma och pappa sedan två år och nu tyckte vi lite spontant att det var dags att byta ut den som vi haft (färgen matchar inte alls och inte är den skön för fem öre heller). Eftersom den ”nya” soffan är betydligt större och har annan form så betyder det att vår lilla etta får sig en redig ommöblering, så igårkväll slängde vi hastigt in databord/prylar i vår walkincloset som numera kan kallas något annat. Dessutom kommer min gamla ikea-byrå från mitt flickrum agera ny tvbänk här hos oss, vilket medför bättre förvaringsutrymme!
 
Det kommer bli så bra känner jag! Så fort vi ordnat ommålningen som också väntar och fått ordning på riktigt så lovar jag att visa upp bilder på vårt hem, vilket jag inte alls har gjort trots att jag redan hunnit vara sambo med världens bästa kille här i ettan i 1,5 år! Känner mig på topp för att jag äntligen får inreda och vara lite kreativ!
 
 

45 Replies to “LÄGENHETEN FÅR SIG ETT LYFT”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *