HAN ÄLSKAR MIG FÖR DEN JAG ÄR

Borde köra ett inlägg i veckan om min sambos senaste kommentarer/tips, han är en sån rolig människa förstår ni! Stod och visade upp mig framför honom varpå han säger ”det syns i alla fall inte att du är fet på röntgen” och menade skämtsamt de kilon jag lagt på oss sen vi flyttade ihop. Jag älskar vår relation pga humorn i det ärliga, han kan ta tag i mina kärlekshandtag och säga att de blivit lite större, men med uppskattning när han säger det. Han älskar ju mig för den jag är och han älskar min kropp om vågen går -3 eller +3 kilon och det får mig att känna mig trygg i mitt utseende. Förra veckan bad jag förresten honom att grabba tag i min (numera lite större) rumpa en gång om dagen i fortsättningen och säga ”mhhm, jag älskar att den här är min!”, istället för att tönta sig om att vi ska fördela hushållssysslorna lika. Gissa om han gör det nu, eftersom han vet om att det är uppskattat från min sida!

Tänkte visa upp mina nyaste produkter till sminkväskan. Har aldrig varit så tjejig som jag är nu, min feminina sida tycks vilja ha sotiga sminkningar och mer tid åt makeup i sommar helt enkelt. Eller så vill jag bara vara lite extra fin.
 
 

0 Replies to “HAN ÄLSKAR MIG FÖR DEN JAG ÄR”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *