BACK HOME

Och så har vi nu landat hemma i lägenheten igen efter sista ressnutten med gotlandsfärjan idag. Sent igårkväll landade vi i Sverige efter cirka sådär 33 timmars resande (10h buss, 30min taxi, 4,5h väntan, 10h flyg, 4h väntan, 4h flyg), gissa om det var skönt att få lägga sig ner raklång på en luftmadrass hos Patriks syster&kille sen! Sov som en stock, det var så härligt eftersom vi knappt sovit på flygen och var trötta som bara den. Nu går man runt med den där känslan igen om att ”jaha, verkligheten, här är jag igen” och det känns som man knappt varit borta, man är redan van vid kylan och väskorna är uppackade. Vardagslivet fortsätter, precis som vanligt och jag har lite panik för både det ena och det andra.
 
Men kolla här, dessa prydnadsfigurer köpte vi på nattmarknaden i Chiang Mai och jag älskar dem! En elefant och en sittande buddha, ser ni hur detaljerade de har gjort dem? Ska nu bara hitta en bra plats där de ska få stå, så förhoppningsvis får ni bättre bilder en annan dag.
 
 

0 svar på “BACK HOME

  1. Vilka fina, den där elefanten är sååå fin! Skönt att vara hemma men samtidigt inte lika roligt att komma tillbaka till vardagen, men du åker snart igen! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp