BORTOM ALLA MÅSTEN

Redan söndag, hur går det ens till. Nog för att jag och sambon sov bort halva lördagen, vid tolv steg vi upp (resulterade dessutom i att middagen inte blev av förens närmare 23-tiden) och sen satt jag bara och pluggade. Ska fortsätta dagen i samma anda, har faktiskt lyckats göra två prov och lämnat in ett uppdrag de senaste 18 timmarna så nu har jag två stora arbeten att jobba på den närmaste veckan för att ligga i tidsplanen inför semestern.

Såja, nog pratat om min status i plugghögen! Ska åtminstone ta några andetag idag och sätta mig ner och läsa i de senaste tidningarna som jag har fått hem när vi var i Thailand. Älskar att samla inspiration i både matväg och inredningsväg på detta sätt, bara sakta bläddra sig igenom vackra bilder och bra reportage om allt och inget.

 
 

0 Replies to “BORTOM ALLA MÅSTEN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *