IGÅR VAR DET ROSÉPREMIÄR

Det är en sån skön känsla när man kan börja sälja av sin litteratur som man använt till kurserna, det är liksom ett kvitto på att man är på gång och snart färdig med allt. Det går mot slutet och ingen är gladare för det än jag! Som tur är har jag funnit annat att lägga fokus på nu, vilket känns bra när examen närmar sig och min pluggmotivation tryter.
 
Igårkväll hade jag rosépremiär efter att min fina sambo kommit hem med ett av mina favoritvin! Och det kunde inte har varit en bättre kväll för just ett glas rosé, det var vårkänslor ända in i själen och vi hade saker att fira en vanlig torsdag. Dessutom hade vi pizza-picknick på vardagsrumsgolvet, så mysigt!
 
 

0 Replies to “IGÅR VAR DET ROSÉPREMIÄR”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *