KLASSISKT OCH DISKRET

Pluggsöndag och det betyder att tankarna i mitt huvud går ungefär såhär ”jag blir gråhårig”, ”det är inte logiskt” och ”låt mig slippa det här nu”. Den här kvinnan är minsann inte särskilt pluggmotiverad då det finns så mycket annat nytt på sidan av plugglivet som jag vill lägga allt fokus på istället. Vet inte hur många gånger om dagen jag säger åt mig själv att stå ut de sista två månaderna, om 60 dagar är det faktiskt över. Lite otroligt ändå!
 
Här får ni lite bilder på detaljer från min nya väska. Världens bästa pojkvän köpte den till mig under semestern nämligen. Älskar kombinationen av svart och guld, det är så fint, klassiskt och diskret.
 
 

0 Replies to “KLASSISKT OCH DISKRET”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *