SÄG HEJ TILL MIN NYA KOMPIS

Titta här på min nya kompis, ett Canon Objektiv EF 50mm f/1.8 II. Jag hoppas och tror att vi ska bli goda vänner samt att jag ska bli bättre på att använda kameran, speciellt nu när vi snart ska iväg igen. Hade egentligen planer på att vänta med köpet, men kunde inte hålla mig och sen blev det ett impulsköp sådär.
 
Förövrigt så är jag på riktigt bra humör idag. Har äntligen tagit tag i den där enorma tvätthögen och snart ligger allt vikt i lådorna igen, fått undan ännu lite mer plugg och bedömdes med ett A på senaste inlämningen! Nu har jag redovisnings-arbetet att lägga all energi på samt börja ladda upp inför kommande muntligt prov i företagsekonomin.
 

0 Replies to “SÄG HEJ TILL MIN NYA KOMPIS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *