SPIKAR IN ETT A OCH TACKAR FÖR MIG

FREDAG, kahboom vad skönt! Jag har dessutom avslutat en kurs med högsta betyg och är så G-L-A-D och lättad över att det muntliga provet faktiskt gick bra. Dessvärre har jag komplettering att göra till min powerpoint-presentation innan måndag då jag ska avsluta ännu en kurs, men det ska nog gå om jag ligger i!
 
Ikväll ska jag åtminstone gotta mig i inredningstidningar och samla inspiration till lägenheten, för det kliar i mina fingrar minsann. Har så mycket idéer, men mycket går ju inte att göra när man bor i hyreslägenhet tyvärr. Hur som helst, soffbord måste vi ha och det går alltid att spana efter i magazines och på nätet!
 
 

0 svar på ”SPIKAR IN ETT A OCH TACKAR FÖR MIG”

 1. men vad roligt! grattis fina du! 😀

  sv; ja visst är det sant? 🙂 tycker att den var så himla söt och stämde så himla bra 😀

  hihi bara ärlig tjejen! 😀

  ja, det är väldigt mysigt att bli lite bortskämd och ompysslad av sin mamma 🙂

  hoppas att du har en bra fredag! 🙂 <3

 2. sv; ja det är så skönt att ha kommit igång med träningen! 😀 tycker du gör rätt i som börjar träna ^^

  bara ärlig! 😀 måste kännas skönt att få högsta betyg! 😀

  nu ser jag fram emot påsken så jag får åka hem till familjen igen och få umgås och äta god påskbuffé 🙂 hihi!

  åh, tack själv fina du! 😀 <3

 3. Ja det är underbart med bebismys, man får inte nog och man kan sitta hela dagen utan problem, man kan sitta kissnödig hur länge som helst bara för mysa med Hugo! Ja det är magiskt, en känsla som inte går och beskriva med ord.

  Du är så flitig! 🙂

 4. Grattis igen, SÅÅÅ GLAD FÖR DIN SKULL! 🙂

  ÅÅ, skulle också vilja samla inspiration. Får springa och köpa et tidning senare idag och leta lite nytt till mitt hem! 😉

 5. sv; ja man gör ju det 🙂

  kan tänka mig att det är en sån lättnad för dig nu 🙂

  åh vad mysigt att ni också ska ha påskbuffé hos din familj med dina kusiner! 🙂

  hoppas du får en underbar lördag! 😀 <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *